Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PC játékosok! Ti hogyan...

PC játékosok! Ti hogyan kezelitek a helyzetet amikor megtelik a tárhely?

Figyelt kérdés

egy ideje konzolról pc-re váltottam, mert az szinte minden szempontból kedvezőbb lenne. csakhogy valamilyen furcsa módon máris betelt a 447 GB tárhely, pedig azért nem mondanám hogy olyan sok játékom van, de mióta ezen játszok, hirtelen betelt, és már amit lehetett nélkülözni letöröltem, de most kétségbe vagyok esve. mi ilyenkor a megoldást, ti ezt hogy kezelitek?

bocsánat ha hülyeséget kérdeztem, nem igazán értek hozzá

2016. febr. 12. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Veszel egy új vinyót. 15-16k ért már kapsz legalább egy 1 terásat. Ha nincs oylan cuccod, amit törölnél az 500-asról, akkor ez a megoldsá marad.
2016. febr. 12. 23:16
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld kéz:)
2016. febr. 12. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Lépj be a temp mappába és törlj ki mindent belőle... Felesleges kacatok csak.
2016. febr. 12. 23:28
 4/11 A kérdező kommentje:
komoly?:D és hol van ez a mappa?
2016. febr. 12. 23:38
 5/11 gnoomage ***** válasza:
41%
Én amint éreztem, hogy kevés lesz, vettem egy új vinyót... Ez sajnos ilyen, pár száz giga csak úgy elrepül
2016. febr. 12. 23:44
 6/11 A kérdező kommentje:
igen, pedig azt hittem csomó ideig elleszek vele, erre meg máris elfogyott!:/
2016. febr. 12. 23:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Futtass CCleaner-t,hátha segít egy kicsit.
2016. febr. 13. 03:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Belép a sajátgépbe ven az elérési útvolnalhoz be irod hogy %temp% ennyi.

Ui.; kell a % is

2016. febr. 13. 08:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy kezelem, hogy nem telik be a tárhely. Nem tartok minden szart a gépemen, csak amivel ténylegesen játszom is.
2016. febr. 13. 09:17
 10/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

utolsó: én sem tartok. dierkt letöröltem az olyan játékokat amiket nélkülözni tudok, vagy nem játszok, mert amiért steam-en van, bármikor újra tudom telepíteni. de amik pl nem steam-esek, és mentéseim vannak hozzá, nem szívesen törlöm le. másrészt, meg egyszerre sajnos sok játékot is játszok

2016. febr. 13. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!