Horváth Zsombor 2 kérdése:
Létezik-e ilyen számítógépes játék?
Figyelt kérdés
Aminek jó a grafikája, nem erőszakos, szép tájak vannak benne?2016. febr. 12. 16:40
2/8 anonim válasza:
Milyen műfaj legyen? Ha mindegy akkor én is ajánlom az Euro Truck Simulator 2-t vagy az American Truck Simulator-t. Erőszakmentes és szórakoztató játék, beraksz valami jó zenét, nézed a tájat és vezetsz. :) Jó kis nyugtató. Ja és rengeteg szép táj van!
3/8 anonim válasza:
Brothers - A Tale of Two Sons
The Witness
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igaz, hogy ez elég tág fogalom. Olyan kellene inkább amiben építgetni vagy ilyesmiket kell csinálni, mert annyira nem szeretem az autós játékokat. Köszönöm és elnézést, hogy ezt csak most mondom.
2016. febr. 13. 21:25
5/8 anonim válasza:
Minecraft esetleg? Módokkal kilehet csinosítani, bár ahhoz gép is kell :D
6/8 A kérdező kommentje:
Nem rossz, csak hát, kockákból épül fel, meg, hát ilyenek.
2016. jún. 8. 18:31
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt elég hülyén fogalmaztam.
2016. jún. 8. 18:32
8/8 anonim válasza:
Hát, más építgetős játékot nem igazán tudok. Esetleg a SimCity vagy a Cities: Skylines, de ott van még a The Sims 3, The Sims 4 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!