Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most toltom le a lol-t es 84%...

Most toltom le a lol-t es 84% on vagyok ha most bizonyos ok miatt ki kell kapcsoljam a gepet akkor elorol kezdi a letoltest ha igen miert?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 13:56
 1/4 A kérdező kommentje:
most nem tolt hanem aszt irja frisitesek alkalmazasa
2016. febr. 12. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Most telepíted (eredeti) vagy torrentbol toltod le?mert a torrentot le "pause"-olod akkor ott nem indul újra hanem megjegyzi és ha újra indítod folytatja de pl.:a GTA5 telepítoje újra indul.
2016. febr. 12. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért torrentről töltené le az ingyenes játékot? -.-

Emellett ennek csak a telepítőjét kell letölteni,utána azon belül folyik a letöltés.

Kérdező sajnos nem tudok erre válaszolni, én a biztonság kedvéért azért hagynám.

2016. febr. 12. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Még sosem láttam olyan online játékot, amit újra le kéne tölteni, ha megszakad. Mindegyik onnan folytatja, ahol abbahagyta.
2016. febr. 12. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!