Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3-ban hol lakik a Kaszás?

Z.ZS kérdése:

Sims 3-ban hol lakik a Kaszás?

Figyelt kérdés

2016. febr. 11. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehol. De tényleg. Minek lenne egy kaszásnak háza? :D

Csak halálkor lehet vele találkozni.

2016. febr. 11. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
NJK, tehát nem játszható karakter, nincsen lakása sem a városban, ő az örök és állandó.. :)
2016. febr. 20. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A pokolban.

Oda is el tudsz ám jutni. Kell 100 ambrózia, amit szabályos négyzet alakban ültetsz el, és 13 különböző módon meghalt szellem, amiből legalább három játszható, és a te családodban van, a többinek pedig minimum "barát" státuszban kell lennie. Valamint egy élő sim, akinek 10-es szintű a kertész, a művész és a karizma képessége. Ha ez megvan, ki fogja adni a "Pokol kapujának megnyitása" opciót, és el tudsz jutni a pokolba. A kísérlet nagy esélyben járhat kudarccal, de ha a simed boszorkány 40, ha tündér 15%-kal nő az esélyed.

Sok sikert!

(Nehogy elhidd, csak unatkoztam :D)

2016. febr. 20. 21:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek XD
2016. febr. 21. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
harmadik válaszoló: ez most igaz hogy el lehet menni a pokolba?
2016. máj. 3. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
egyébként a kaszás nem lakik sehol
2016. máj. 3. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

(hármas vagyok)

Ötös, mond neked bármit a zárójelbe tett "Nehogy elhidd, csak unatkoztam :D" kifejezés?

2016. máj. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!