Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » [SÜRGŐS! ] Battle. Net account...

[SÜRGŐS! ] Battle. Net account probléma, miért?

Figyelt kérdés
sziasztok, meg akarnám változtatni a Battle.net -es nevemet[First-Last Name] és a Country-mat. Még régen csináltam az accountot és csak hülyeségeket írtam be, viszont most már komolyabban akarnám használni. próbáltam már az account settings-nél de ott szürke volt és nem lehetett editelni. Hogy lehet megváltoztatni?

2016. febr. 10. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt nem lehet változtatni, mivel egyszer megadható.

Ha mindenképp cserélni akarod, írjál ticketet a supportnak, bár nem valószínű, hogy kérésre megváltoztatják.

2016. febr. 10. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:

elméletileg meglehet változtatni, csak az a baj vele, hogy el kéne küldeni valamit valami conecting costumer supportnak.

És hol írjak ticketet a battle.netre?

2016. febr. 10. 16:48
 3/3 Csiß ***** válasza:
Így van.Country-t csak a support tudja változtatni.Ott kell lennie valahol az oldalon a support elérhetőségének.
2016. febr. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!