Játszik még valaki CoD 2 Multival?
Figyelt kérdés
Tönkrement az asztali gépem, de nemsokára veszek egy laptopot, és ismét nekiállok a Call of Duty 2. részének. Ebből a Singleplayer nem érdekel, de a netes verzióval elég sokat játszottam már, viszont nem tudom, van-e még fent valaki, akit érdekel ez a régi kiadás?2016. febr. 9. 20:06
1/4 anonim válasza:
nem nagyon vannak már játékosok. Biztos találni párat, de nagyon gyenge a csalás elleni védelme, meg eljárt felette a kor is.
2/4 anonim válasza:
Nem túl sok játékos van már szerintem vegyél 1-el vagy 2-vel újjab cod-ot
3/4 anonim válasza:
Én játszanék, csak folyton kidob a multiból. (eredeti)
4/4 DoLePaPa válasza:
Én is játszanék de sajnos azzal szenvedek hogy egyáltalán elinduljon... most raktam össze a gamer pc-t és windows 10 alatt nem tudom mit csináljak vele hogy elinduljon! ha esetleg sikerül akkor én szivesen nyomom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!