Holt tudom letölteni? Nem unjátok már ezt a kérdést?
Úgy is csak ugyanaz a válasz fog érkezni mindig. torrent, warez, p/p fájlcserélők pl DC++, vagy vedd meg!
A google-t meg felejtsd el mert úgysem találsz olyan weblapot h "ide kattincsá' oszt majd legyün a jaaaték" max ha fizetsz érte de akkor már warez és nem ingyenes szal ugyanott vagy ahol a part szakad.
Annyira unom már h minden 5.kérdés az h honnan tudom letölteni ezt honnan tudom letölteni azt.
Bazze nézz körül Internetországban azon belül is vmelyik torrent oldalon (annyi van mint a szemét sokuk olyan is) vagy DC++ -olj és nézd meg ki osztotta meg a amit keresel. Ill warezolj pénzért.
Ennyi ez a válasz egységesen az összes ilyen "honnan tudom letölteni kérdésre" úgyhogy ne kérdezzétek már ezt folyton mert csak ezt lehet rá válaszolni és baromi idegesítő...
LOL, látom berágtál:P Pedig akik érdik többnyire kissrácok és nem tudják használni a torrentet vagy a googlet (mert ha tudnák akkor nem kérdeznének hanem használnák):P
De, ja engem is zavar már néha, kicsitt gondolkodhatnának. Mindig a megoldást várják másoktól :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!