Nektek ki a kedvencetek a Five Nights at Freddys 1,2,3,4-ből? Az első részben hogy kell Freddy ellen védekezni hogy ne jöjjön be?
Az én kedvenceim: 1: Foxy
2: old Freddy
3: Springtrap
4: Nightmare
Freddy elleni vèdekezès:
Hát először is nem szabad elfogyasztani az összes energiát... A Night 3-tól történő támadások kivèdekezèsènèl a röhögèseit kell figyelni, mert akkor megy az egyik helyről a másikra. (1. röhögès: Main Hall, 2. röhögès: női WC, 3. röhögés: konyha - ezt onnan is lehet hallani, hogy azt az energiakifogyós zenéjèt nyomja - 4. röhögès: jobb oldali folyosó, 5. röhögès: jobb oldali ajtó előtti szoba.) Termèszetesen kameràn is lehet követni az útvonalát. Hatodik röhögèsre vagy bejön, de ha csukva van az ajtó akkor vissza megy a jobb oldali folyósóra, ès kèsőbb újra próbálkozik.
Megjegyzés: A hatodik nighttól tud teleportálni! Sokszor már egy röhögés után ott van az ajtó előtt. Remèlem segítettem :D
Ja ès a kedvenc karakterem Toy Bonnie a 2. rèszből
Mondjuk az igaz, de, ha én is adhatok egy tanácsot, akkor ha a jobb oldali ajtó kamerájába néz, akkor zárd le az ajtót... Ha a 4.ik nighton vagy, akkor Foxy első támadása után ne nézd a kamerát, illetve ne pazarold az áramot egészen 1-2 óráig... Ha mégis nem így cselekszel, akkor lejár az áram... Ennyit tudok segíteni...
És a kedvenceim:
1: Bonnie, Golden Freddy
2: Withered Bonnie, Puppet
3: Phantom Freddy
4: Nightmare, Nightmare Bonnie, Nightmare Freddy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!