Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik ilyen game?

Létezik ilyen game?

Figyelt kérdés

Szóval vagy FPS vagy TPS lenne jó

Lehessen benne az emberedet személyre szabni, akár még fejleszteni is, fegyvereket vásárolnod stb

Már alig várom a Divisiont (lesz amilyen lesz, akkor is kell D:), de addig játszanék valamit

Mindenképp modern kori legyen és ne fantasy :)

2016. febr. 8. 23:10
 1/6 gnoomage ***** válasza:

Ez egy pöppet kevés lett nem? Mármint az fps/tps fegyver vásárlós játékból sajnos csak kb pár millió van :D

Írd meg, milyet is keresel..

2016. febr. 8. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Sci-fi TPS-ek közül ajánlom:

Defiance

Warframe

2016. febr. 8. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen olyan sok van? :D

Nem tudom, hogy tudnám még jobban leírni

Hasonló mint a FC4 vagy a Splinter Cell, de inkább a SC, hogy nem 10 méterenként van shop lehetőség

Itt most nem arra gondolok, hogy legyen Open World vagy missionre bontott, hanem a rendszere hasonló :D

2016. febr. 8. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Defiance.

Amúgy minek várod a Division-t? A Betából nekem az jött le hogy nem éri meg az árát. Mocsok buggos, a játékmenet rendkívül repetetív és monoton, illetve NY 3/4 része fizetős DLC-ként fog jönni.

2016. febr. 8. 23:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Maga az egész város fogott meg... de valakinek tetszik, valakinek nem, ez ilyen :)

Melyik AAA játék nincs tele buggal megjelenést követően?

Sok játék fél-egy év után vált játszhatóvá

Nem mondtam, hogy instabuy lesz, de majd valamikor

2016. febr. 9. 02:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen tele vannak buggal, de azért mert határidőre készülnek. Lásd a 25. cod vagy ac. Ez viszont 4 éve is kint volt az E3on magyarán voltrá idő, ennek ellenére is buggos.
2016. febr. 9. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!