Létezik ilyen game?
Szóval vagy FPS vagy TPS lenne jó
Lehessen benne az emberedet személyre szabni, akár még fejleszteni is, fegyvereket vásárolnod stb
Már alig várom a Divisiont (lesz amilyen lesz, akkor is kell D:), de addig játszanék valamit
Mindenképp modern kori legyen és ne fantasy :)
Ez egy pöppet kevés lett nem? Mármint az fps/tps fegyver vásárlós játékból sajnos csak kb pár millió van :D
Írd meg, milyet is keresel..
Sci-fi TPS-ek közül ajánlom:
Defiance
Warframe
Igen olyan sok van? :D
Nem tudom, hogy tudnám még jobban leírni
Hasonló mint a FC4 vagy a Splinter Cell, de inkább a SC, hogy nem 10 méterenként van shop lehetőség
Itt most nem arra gondolok, hogy legyen Open World vagy missionre bontott, hanem a rendszere hasonló :D
Defiance.
Amúgy minek várod a Division-t? A Betából nekem az jött le hogy nem éri meg az árát. Mocsok buggos, a játékmenet rendkívül repetetív és monoton, illetve NY 3/4 része fizetős DLC-ként fog jönni.
Maga az egész város fogott meg... de valakinek tetszik, valakinek nem, ez ilyen :)
Melyik AAA játék nincs tele buggal megjelenést követően?
Sok játék fél-egy év után vált játszhatóvá
Nem mondtam, hogy instabuy lesz, de majd valamikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!