Tudtok nekem ilyen PC játékokat írni?
Figyelt kérdés
Open world vagy sandbox, lehessen benne új dolgokat, tájakat felfedezni, legyen viszonylag szép grafikájú, esetleg lehessen a karaktert kinézetét testre szabni. Amikkel már játszottam és tetszettek: Assassin's Creed, Skyrim, Just Cause, Sims, Witcher stb.2016. febr. 8. 11:37
1/7 anonim válasza:
FUEL, The Crew, Test Drive Unlimited
3/7 anonim válasza:
A legjobbat kihagyjátok ti kis buták :) Far Cry 3 ;)
4/7 anonim válasza:
#3: Abban maximum a tetoválásokat lehet testre szabni.
5/7 anonim válasza:
Miért is lettem lepontozva? a kérdező azt írta hogy ESETLEG lehessen a karakter kinézetét testre szabni. az nfsben a kocsikat alakítod nem a karaktered. Akkor az miért nem lett lepontozva? A far cry 3ban meg a fegyvereidet tudod testre szabni nagyokos. Nem is akárhogy, ezenkívül egy nagyszerű open world fps. a kérdező írta h just cause? abban sem lehet a karaktert testre szabni viszont a fegyvereket igen. Ahogy a járműveket is. Mielőtt lepontoztok olvassátok el a kérdést is... -.-
6/7 anonim válasza:
Bocs benéztem, nem nfs :D de a lényeg nem változik. Csak egy picit xD
7/7 anonim válasza:
Minecraft, shader moddal és 3D-s texturával, már nem gagyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!