Asphalt 8. Miért van az, hogy a Ferrari FXX-et nehéz irányítani? Nagyon mozog balra-jobbra.
Figyelt kérdés
Adatai:
-Acceleration: 1.69s
-Top Speed: 449.2km/h
-Handling: 1.277Gs
-Nitro: 30.8km/h
Amúgy MAX. Talán azèrt ilyen?
Pl. Mercedes Benz Silver Lighting nem csinálja ezt nekem vagy Bugatti. Csak az fxxel van gondom. Mèg a Laferrari is Ferrari de azzal sincs ilyen baj. Pedig a Laferrari is max....
2016. febr. 5. 18:47
1/3 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom... A mercedes-benz biome-val mentél már elsőre valszeg fura lesz :D az eléggé érzékeny :D szerencsére már megszoktam
2/3 anonim válasza:
Nagyon érzékeny. Ha nagyon zavar akkor vedd lejjebb a sensivity-t Amúgy a Lamborghini Sesto Elemento is ilyen
3/3 anonim válasza:
Én nem értem miért az 1.277 Gs még nem is sok pl Lotus Exige vagy McLaren 12C is több. Vagy gyakorolj vagy a beállításokban vedd lejjebb az érzékenységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!