LLP kérdése:
Lehet rosszul lenni a Minecraft kamera mozgásától?
Figyelt kérdés
Sokat szoktam nézni ahogy barátaim játszanak vele, de egy idő után erős rosszullét tör rám. Ugyan ez történt amikor minecraftos videókat néztem. 15 perc múlva erős hányinger gyötört.
Szeretem a Minecraftot, akkor miért van ez?
2016. febr. 5. 08:52
1/5 anonim válasza:
Hát ha rosszul vagy tőle, akkor úgy néz ki, igen. Próbáld meg levenni a view bobbingot ha van olyan opció.
2/5 anonim válasza:
Persze, minden FPS/TPS játéktól lehet- hogy a sebesség, az imbolygás vagy a látómező miatt, az már változó. Én pl. kizárólag a Half-Life és Counter-Strike játékoktól leszek rosszul, a többivel semmi bajom.
3/5 anonim válasza:
Igen, nekem pont ez volt a problémám, napokig szédültem amikor minecraftozni kezdtem, de ahogy levettem a bobbingot, elmúlt. Más játékokban is van ilyen effekt FPS módban (gta v, far cry 4, dying light, stb.) de csak a minecraft okozott ilyet.
4/5 anonim válasza:
Változó, embere válogatja. Nekem van egy ismerősöm, minden pörgős dologtól szédülni kezd a gép előtt, így fps, gyors mozgású rpg játékok kilőve.
5/5 anonim válasza:
Én sose lettem rosszul se csétől, se májnkráfttól....
(gta vc, gta sa, gta 3, gta 5, és társaiktól sem) Nekem a 9 évesektől forog a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!