Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Division játékhoz társ...

Cameron Poe kérdése:

The Division játékhoz társ (ak) pc-n?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs olyan barátom, ismerősöm akinek elég erős pc-je lenne a játék futtatásához. Egyedül viszont nem lenne olyan élvezetes mint párban vagy csapatban. Aki szintén ilyen cipőben jár az írjon, akár privátban is!

2016. febr. 3. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Még több mint egy hónap van a megjelenésig. Amúgy engem a Béta meggyőzött hogy nem ér annyit hogy 60 dollárt elköltsek rá. Ráaádásul NY 3/4 része fizetős DLC formában jön.
2016. febr. 3. 18:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, a kerítés nincs kolbászból mégha úgy is néz ki messziről. Egy rutinos pc-s tudja, hogy a végeredmény az esetek többségében nem tükrözi a szét hype-olt terméket! De ez a játék még így is lenyűgöző és egyedülálló lesz. Hogy kinek mit ér meg az egyéni kérdés. Amúgy a dlc-k a jelen allás szerint nem lesznek fizetősek, és ezt azzal magyarázzák nagy gamer oldalak (GameStar, Gamekapocs), hogy annak semmi értelme, ha a játékos állomány 1/3 része veszi csak meg őket, így cspatok bomolhatnak fel, valamint egész New Yorkban órákat kell mászkálni a PvP harcokért, mert mindenki az alapjátékban nyomja mert nem veszi meg a dlc-t. Ha fizetős is lesz (amit Én is kétlek) akkor meg 20€ körüli összeget (mert többet nem fognak kérni érte) simán megér egy közel alapjáték méretű és tartalmú dlc.
2016. febr. 3. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyira nem egyedi, vannak kisebb hasonló játékok amik pont abba buktak bele hogy monotonak voltak. Voltak hasonló helyszínnel megáldott játékok, Például a TSW aminek a Divisionnal szemben volt két hatalmas előnye, még is megbukott egy év alatt.

Én egyébként emg akartam venni, de a béta után nem adok érte pénzt egyszerűen még a bétában pár óra után untam.

2016. febr. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!