Tudnátok ajánlani egy a Two Worlds 2 -höz hasonló RPG játékot?
Sziasztok!
Elég rég óta nem játszottam már RPG -vel és most újra szeretnék, de mivel a jelenlegi gépem nem a legújabb, így évjáratban és gépigényben csak valami szolídra gondoltam.
Oprendszerem: WIn XP
2 Gb Ram, Ati Radeon HD 2600 XT, AMD Athlon Dual Core 2,3 GHz.
Évjáratban leginkább a gépigényből kifolyólag a 2010 és a 2012 közöttiek érdekelnének leginkább. Régebben játszottam a Two Worlds 2vel és hihetetlenül bejött, nagyon jól ki volt dolgozva.
Legfőképpen azok a játékok érdekelnének, ahol előnyben van a varázslás és nemcsak közelharcos kardozós.
Valaki esetleg játszott már valamelyikkel ezek közül?
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Dragon Age: Inquisition
Kingdoms of Amalur a világ legjobb RPGje, csak az EA elb*szta ezért sose lesz 2. rész.. Többet nem mondanék, próbáld ki :) kb első 20 percben el fog dőlni, bejön-e.
Amúgy még a Fable sorozat is jó.
Köszönöm. Én is úgy láttam, hogy mindkét játék jó lehet.
A Dungeon Siege 3 is jónak tűnik a gameplay alapján.
Sajnos a gépem már a legtöbb ilyen játékhoz is gyenge. Nagyon meg kell néznem a minimális követelményt.
Esetleg valami más RPG játék, ami még jó?
Olyan 2-8 Gb körüli méretben.
Ez is nagyon tetszik és csak 2009 -es, így a gépemen is menne. Valaki játszott már vele?
Torchlight (Vanquisher)
En is imadtam a Two Worlds 2-t! Meg az 1-est is szerettem, bar az eleg primitiv volt.
Dragon Age Origins nagyon jo, feltetlenul probald ki.
Dragon Age Inquisition-t nem biztos, hogy birja a geped.
Elder Scrolls 4: Oblivion-t is ajanlom, ha meg nem jatszottad.
Neverwinter Nights 2 (es az 1-est is kiprobalhatod; mai szemmel eleg primitiv, de en imadtam).
Amalur nekem nem jott be.
Dungeon Siege 3 eleg jo.
Gothic 4: Arcania kozepszeru.
A Dragon Age Origins is attól félek nem menne a gépemen.
Az Oblivion 4-el játszottam, de nem jött be, pedig sokan dicsérik, a Neverwinter Nights sem tetszik. A Gothic 4-et nem vetem el, habár nekem a gameplay alapján a Two Worlds 2 szebbnek tűnik. A Dungeon Siege 3 mellett döntök most.
Ha valakinek van még ötlete nyugodtan írja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!