Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kerülhetek SeeMTAn...

Hogy kerülhetek SeeMTAn frakcióba?

Figyelt kérdés
Regisztráltam és kb most van 500-600 játszott percem.Mindenhova elvárják legyen rohadt 10ezer percem legalább de SEMMIT nem tudok csinálni.Vagy kirabolnak vagy monoton módon kukázok és nagyon unalmas tud lenni és lesz*rja az összes frakció mennyire tudok RPzni ha nincs meg a megfelelő játszott idő.
2016. febr. 1. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Taxi:3000 perc OMSZ: 5000 perc, Szerelők: 5000 perc ez mióta 10ezer? Amúgy meg ne kukázzál. Vegyél egy kocsit,add el nagyobb áron,kereskedj,találj embereket IC,haverkodjatok és már nem fogod unni. Szerintem vidd el 3000 percig,jelentkezz a Taxiba,legyél ott kb. 1 hónapot,megismered jobban addig a szervert,lesz elég játszott perced,kilépsz és mehetsz máshova,nagyobb eséllyel.
2016. febr. 1. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Rendvédelmi szervezeteknél olvastam 10.000,4.000 perceket,de már láttam taxihoz elég 3.000

Amúgy kereskedéssel nem jutok semmire,sokáig hirdettem ladám senki sem akarta megvenni de úgy alap nem a pénzel van gondom mert az különösebben nem érdekel.Általában elkezdek beszélgetni de legjobb esetben ott hagynak a francba jobb esetben pedig nem vagyok nokedli.

2016. febr. 1. 19:53
 3/5 A kérdező kommentje:
rossz esetben pedig megint kirabolnak khm...fáradt vagyok kicsit :)
2016. febr. 1. 19:54
 4/5 anonim válasza:
Egyébként tud valaki küldeni linket hogy hol lehet frakcióba kerülni? Ja meg még valami: leheg hogy ez eleg nyomi de mi az az rp? Csak mert mindenhol ezt hallom
2016. aug. 2. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:

[link] Itt tudsz legálba jelentkezni,lap kitöltésével.

Illegálba elmész a fraki területére és RP-zel a tagokkal. Szigorúan veszik,ha nem RP-zel jól fejbelőnek,és ugye ha bandás öl meg az CK és írhatsz névváltásit mert a karaktered meghalt.

Itt pedig minden ami kell az RP-hez le van írva: [link]

2016. aug. 3. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!