Minecraft Pocket Edition ban hogy lehet itemet átvinni túlélőbe?
Figyelt kérdés
Mindig ha megpróbálom akkor túlélőben nem lesz ott és ráadásul eltűnik minden cuccom az inventorymból.2016. jan. 31. 19:13
1/7 anonim válasza:
Sehogysem, mivel direkt azért lett kitalálva, hogy a magadfélék ne csaljanak....
4/7 anonim válasza:
1. Válaszoló ha valamihez nem értesz ne válaszolj
A 2. és a 3. válaszoló jól tudja a (pocketinveditor) vagy a (blocklauncher + tomaniitems) tökéletes neked bár kezdőknek egyszerübb a povketinveditor mind kettőt le tölteni a play áruházból
de a 0.14.0 verzióban már lehet váltogatni a játék stilust
ha kell link az (MCPE 0.14.0 build3 -hoz írj privátba :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😺😺😺
2016. febr. 19. 21:12
6/7 anonim válasza:
Első vagyok. 3.válaszolónak Igazából tudtam és használtam is ezeket, de meguntam miatta a játékot. Ezért írtam.
7/7 anonim válasza:
6. Válaszoló a 3. Vagyok
Ebben viszont igazad van, de ha ő ezt akarja akkor csinálja, biztos talál majd utánna más játékot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!