Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek kijön PC-re a Red...

Szerintetek kijön PC-re a Red Dead Redemption úgy, mint a GTA IV?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
perszehogy probaltam már. Cod MW2,Resident evil 5,Left 4 die.
2010. jún. 14. 16:16
 12/18 anonim ***** válasza:
ez szerintem attól is függ hogy mivel kezd az ember pc-vel vagy konzollal és szerintem ugyan olyan jól tudja nyomni az fps-t aki konzolon nőt fel mint aki pc egér és billentyűvel!
2010. jún. 14. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva:

Szerintem lesz, de, úgy mint a GTA IV (1 éves késéssel, és még a NASA gépei se viszik max grafikán), ha nem akkor szívás.

Egy ember hülyeségére válaszolva: Az, hogy konzolja csak a hülyéknek van nagyon felejtős, én pl. most pont azért kaptam konzolt, mert 1) utálom, hogy késnek vagy ki sem adják a játékokat PC-re, 2) mert kitűnő voltam évvégén 10.ben!

Még1 ember hülyeségére válaszolva, és igazat adva egy másiknak:

Konzolon az FPS szerintem jó, csak hozzá kell szokni. Ha kb 2 próbálkozás után ledobod, hogy "áááá... ez szar, nem megy" akkor nem is érdemled meg! Mi abban a kihívás, hogy mindenkit lazán szarrálősz?! Megjegyzem PC-n sem nehéz meghalni, azt is szokni kell... Persze 13 év PC után nekem is furcsa az FPS konzolon, de már megszoktam... Ne adj fel semmit, mert nem leszel sikeres az életben!

Na ennyi voltam én. Várom a reakciókat a kommentre :) (biztos lesz -.-)

2010. júl. 21. 23:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Ja és még1 ember hülyeségére válaszolva:

a PC ipar nincs kihalóban!! Senki ne vegyen emiatt konzolt, csak ha nagyon kell neki mondjuk egy játék miatt. A PC ipar köszöni szépen jól van és virágzik, csak nem márciusban hajt, hanem ősszel, amikor már a konzolos virágok elhervadtak... Ez van ezt kell szeretni-> ne töltsetek le és akkor nem rágnak be a cégek, a kalózokra :P

2010. júl. 21. 23:42
 15/18 anonim ***** válasza:

07-21 23:42 válaszolónak

jah a pc ipar virágzik:

[link]

egyszer volt ilyen nagy összejövetel a biosock fejlesztő cég főnöke meg videojáték nagyjai összeültek tanakodni hogy pc-re érdemes e még játékot csinálni!

tudod hol virágzik a pc-s ipar a torrent oldalakon de ott nagyon! :D

2010. júl. 26. 10:11
 16/18 anonim ***** válasza:
azt nem mondtam, hogy nem ott :D
2010. aug. 1. 22:54
 17/18 anonim válasza:
Lehet, de inkább adok egy linket. Érdekes lehet! [link]
2011. jún. 28. 22:23
 18/18 anonim válasza:
Hát nem jött be az "érdekes" kép...xDD
2012. aug. 11. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!