Letöltöttem a just cause 2őt, crackeltem és el akarom indítani, de nem indul és ott lesz egy STEAMSTART fájl. Mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 20:59
1/7 anonim válasza:
Milyen oprendszer?windowsxp-t nem támogatja ez a játék már.
2/7 anonim válasza:
Az a file nálam is megjelenik azzal nem kell csinálni semmit az csak úgy létrejön. xp alatt nem fog menni mert alapból dx10-es és xp-n nincs dx10 támogatás. Cseréld le Vistára vagy Win 7-re és persze nem árt egy dx10 kompatibilis videókari sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Windows 7-em van.
2010. márc. 30. 10:59
5/7 anonim válasza:
nekem is pontosan ugyan ez van nekem is win 7 van meg konfigom is lazán vinni de nem indull!!!!! help
7/7 anonim válasza:
Nem kell megvenni hanem a reloladded verzió kell és az megy nekem a skidrow csinálta ugyanezt az szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!