Malom nevű (9 bábus) táblajátékban miért vernek el mindig? Hogy kell játszani?
Figyelt kérdés
Idáig azt hittem jól játszok, mert a családot mindig vertem benne :D Mint kiderült még se vagyok annyira jó. Felmentem egy online játék oldalra, ahol mások ellen lehet játszani. Az eredményt inkább már nem is írom le.
Középső téglalap középső pozícióit igyekszek elfoglalni lerakásnál és ahogy elnézem szinte mindenki így csinálja. Csak az a különbség, hogy ők jobban tudják alkalmazni ezt a stratégiát. Én csak az alap lépéseket (vagyis lerakást tudom), de utána megáll a tudomány.
Tudnátok olyan oldalakat linkelni, ahol remek kis stratégiák vannak leírva a játékhoz (alakzatok felismerése, lerakás, stb.)? De ti is írhattok tanácsot.
Sajna csak angolul találtam ilyen oldalt, de azokat nem nagyon értem.
2016. jan. 30. 11:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!