Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan cod amiben van élet?

Van olyan cod amiben van élet?

Figyelt kérdés

Régen rengeteget játszottam a cod2-vel, most megvettem steam-re, de teljesen kihalt. Origin serverek közül is max bot servert találok, pedig régen anno 2006 körül csak magyarok játékosok fel tudtak tölteni 2-3 32 slotos szervert... És ott volt a rengeteg zombi szerver, jump serverek, bújócska serverek 10-20 játékossal, mind tele volt.

Érdemes venni újabb cod-ot? Van rajtuk élet? Baromi drágák, gépigényesek, pár évente új rész jön ki, így az a sejtésem hogy sosem lesz már olyan cod mint a cod 2 volt anno, és nem is érdemes csak a multi miatt codot venni most már.

2016. jan. 30. 05:33
 1/2 anonim ***** válasza:

CoD BO2 elég népszerű,az utolsó jó CoD.

2-t én is sajnálom,eszméletlenül jó játék volt,legalább 1000 órát beleöltem.

2016. jan. 30. 08:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt vannak a legjátszottabb Steam játékok:

[link]

Most éppen 3 cod van a listán:

-Black Ops 3

-Black Ops 2

-Modern Warfare 3

A régebbi részeket (ha csak a multi érdekel) nem érdemes megvenni. A kutya se játszik már velük. A poén pedig az hogy a Black Ops 2-3 kivételével a többi új coddal sem játszanak, mint például a Ghosts vagy az Advanced Warfare. Ezek is hamar eltűntek a süllyesztőben. Pocsékak, unalmasak és bugosak voltak.

Ha nagyon szeretnél codozni akkor a Black Ops 2-t ajánlom, az egész jól sikerült, most napi 5-6ezren játszanak vele, korábban én is sokat toltam. Ha jobb géped van akkor pedig Black Ops 3. Én nem játszottam vele de azt mondják/írják hogy egész jó lett (legalábbis a többi CoD-hoz képest).

A gond az hogy minden év őszén adnak ki új részt. Újítás alig van, a single player mód hossza is rövidül (kb 5óra alatt végig lehet vinni..), tele vannak drága DLC-kkel és még sorolhatnám a hibáikat...

12 hónaponként jön ki új rész. Ez egy multis játéknál vicc.. 1 év alatt ki se tudod maxolni a profilod (skinek, attachmentek, stb) de már kijött a következő cod. Aztán ha az az új rész rosszul sikerült akkor szerencséd van mert a játékosok vissza mennek a régebbi részekbe játszani (pl Ghost-al már senki se játszik de a BO2-vel igen). Ha meg az új rész jól sikerült akkor peched van mert a játékosok többsége megveszi az újat és átmegy oda játszani.

Konzolon valószínűleg többen játszanak de ott a régi részek még jobban el vannak hanyagolva. Arról nem is beszélve hogy a konzolos cod-ok egy óvodának felelnek meg. Unokatesómnál ps-en AW-oztunk, ott alapból le kell némítani a játékosokat mert úgy visítanak játék közben a 10-12 évesek mint malacok a vágóhídon.

2016. jan. 30. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!