Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért kerül egy 2013-as ps3...

Miért kerül egy 2013-as ps3 játék 14ezerbe?

Figyelt kérdés
Minden játék ára lemegy, ez meg... iszonyat drága, pedig nem mai darab. Ez egyre drágább lesz vagy mi? inkább vegyem most, amíg még nem 20ezer? Egyébként Project Diva F-ről van szó. Van újabb része is, és az olcsóbb... nem nagyon értem miért. Mitől függ a játékok ára?

2016. jan. 29. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
6%
hogy legyen mit kérdezned
2016. jan. 29. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Több mindentől függ az ár:

-kereslet. Ha többen akarják megvenni felmegy az ára, többet nyer vele a cég.

-gyártás. Ha már nem gyártják, csak raktárkészletről adják ki, nincs utánpótlás, így ha csökken a raktárkészlet, megy felfele az ára.

-bolt. A cola-t is megveheted egyes helyeken 350 forintért, míg máshol 450ért is vesztegethetik. Amennyiért árulják, annyiba kerül.

Egyébként erre jó példa Wii U-ra a Bayonetta 1, 10 oldalból 1-nél találtam, ott is 1 + 2 együtt, mert annyira nem lehet venni.

2016. jan. 29. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Leginkább az adók miatt csak az áfa rajta 27% ami az egész EU-ban a legdrágább.

Én egyébként pár hónapja vettem meg a COD AW-t (szintén PS3) 15 volt.

A másik h nem mindegy h hol nézed valahol 3-4 ezres különbségek is lehetnek.

2016. jan. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!