Steam-es játék letörlése?
Eddig még sosem használtam steam-et, most viszont, szeretném megvásárolni a cs:go-t. Így a steam-el kapcsolatban lenne kérdésem, amiktől egy átlag felhasználó most biztos fogja a fejét, de az oldal a kételyek eloszlatására van :P
1. A megvásárolt játék a steam fiókomon marad. Így ha telepítem azt, illetve később letörlöm, formázom a merevlemezem stb. akkor az adott játékot ismételten csak letöltöm a fiókomról és ennyi. Jól gondolom?
2. Csak a steam-ből indíthatóak a játékok, vagy egy steam-es játék bejelentkezés nélkül is képes működni? (ha esetleg nincs internetkapcsolat nyilván nem tudok bejelentkezni)
3. Megvásárolt játékok csak trédeléssel adhatók el valamiért cserébe, vagy van lehetőség arra, hogy a bankszámlámra vagy esetleg a fiókomra visszakerüljön az eladás ára. (ha utóbbi is lehetséges, hogy adható meg hogy hova kerüljön a kapott összeg?)
Első körben ennyi és előre is köszönöm a válaszokat. Elég alapvető kérdések így gondolom senkinek nem okoz gondot megválaszolni, aki valaha is használt steam-ot :)
Letöltöttem a Team Fortress 2-t, de még letöltés előtt azt írta (feltételezem minden ingyenes játéknál), hogy "
A(z) Team Fortress 2 már a Steam könyvtáradban van". Én a könyvtáramban mégsem láttam, ezért letöltöttem, majd töröltem, tehát csak azért töltöttem le, hogy bekerüljön a könyvtáramba. De törlés után újra 0-át ír a játékoknál a könyvtárban. Ingyenesnél nem így működik vagy mit csinálok rosszul?
Annyit fűznék hozzá, hogy a fentebb említett "bankkártyára nem történik visszatérítés, nem teljesen igaz. Ez Országtól függ. Jelen példában ez Magyarország.
"Steam Visszatérítések
Fizetési módok
A Steamen elérhető egyes fizetési módok nem támogatják a visszatérítést az eredeti fizetési módra. E vásárlásokhoz a visszatérítés csak a felhasználó Steam Pénztárcájába adható.
Országodban az alábbi fizetési módok támogatják a visszatérítéseket:
PayPal
Visa
MasterCard
American Express
JCB
Országodban az alábbi fizetési módokra nem lehet visszatéríteni:
WebMoney"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!