Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak én érzem úgy hogy a...

Csak én érzem úgy hogy a Hearthstone nevű játékban nagyon kevés múlik azon hogy mennyire vagy jó játékos?

Figyelt kérdés

Az elvitathatatlan, hogy számít hogy mennyire taktikázol jól a kártyákkal, viszont sokkal inkább befolyásolja egy meccs kimenetelét hogy kinek van izmosabb paklija, és ki húz szerencsésebben föl kártyát.

Olyan 40% pakli 40% húzás és 20% játéktudás.

Ki hogy látja?

2016. jan. 27. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább a kártya meg a kihúzásuk számít szerintem. Amikor majdnem nyersz és 2 hpról fordít, szétver és semmit nem tudsz csinálni mert olyan kártyát húzott fel, ami ledarál mindent, az elég undorító.
2016. jan. 27. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy játéktudás 60-70%, szerencse 30-40%.

A pakli meg persze, hogy számít az elején. De 1-2 hónap alatt általában mindenkinek összejön 1 top deck és onnan csak az a 2 dolog számít amit írtam és kb olyan arányban.

Ha 20% lenne a játéktudás akkor nem mindig ugyan azok lennének a csúcson, nyernék a versenyeket.

2016. jan. 27. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Borzalmas a random, ezért is hagytam abba.
2016. jan. 27. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy befolyásolja a szerencse, csakúgy mint a többi kártyajátékot.

A pakli összeállítása nem igényel játéktudást? Szóval a paklit hozzá is tolhatod a játétudáshoz és máris megvan az arány amit előttem már leírtak.

2016. jan. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!