Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Twitch. Tv-n kb mennyi penzt...

B1nc1 kérdése:

Twitch. Tv-n kb mennyi penzt lehet keresni? (Ha nagyon jol megy neked)

Figyelt kérdés

Szerintem leginkabb a League-nak meg a Dota-nak van a legnagyobb nezetsege twitch-en. Ha peldanak nezzuk akkor az egyik legnagyobb stream-elonek (Nightblue3) nak egy laza 20,000 folyamatos nezoje van. Azt nem tudom, hogy sub-bol menyie van de ha jol tudom akkor minden sub utan 2.5 dolcsit kapnak. Pluszban meg meg ott vannak a donation-ok. (van egy csavo aki 760+ sub ot kapott egy nap, egy stream alatt az egy laza 2000 dolcsi.) Na meg gondolom a nezok szama utan is kapnak valami penzt (a reklamok miatt), ja meg a szponzoroktol is.

Szerintetek menyit kapnak ezek havonta ugy nagyabol?

2016. jan. 27. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
2%
nyugi, te nem fogsz ebbol megelni...
2016. jan. 27. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem kell engem felteni, hogy mibol elek meg meg mibol sem :) Fel tudom talalni magam.

De engem az erdekelne, hogy kb menyit keresnek e jol meno strem-esek, keresnek vajon annyit mint a youtube-osok? (Par millio dolcsit evente)

2016. jan. 27. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ. Nagy streamerek naponta kapnak donate-t (támogatást), Ha figyelsz nézettebb csatornákat, ez akár napi 1-2000 dollár is lehet. De ha rosszul megy a sora szegénynek, 300at akkor is kap(hat).

A másik: aki streamel, sokszor youtubeozik is, ezért ezt a kettőt nem tudod nagyon elválasztani egymástól.

3: Így van, akit sokan néznek, az pénzért kirak hirdetéseket (előzetes szerződés alapján). Ez megint egy jó bevétel. Nézd csak meg a coca cola-t, régen felkérték Ronaldo-t hogy hirdesse a colát, több száz milliót fektettek bele, 1 hét alatt megtérült az ára. Ha most pitiáner pénzeket is adnak érte, akkor is megéri, mert nem csinálsz semmit azon kívül, hogy berakod a reklámot és viszont látásra, a pénz meg házhoz jön.

Sub után is kapsz pénzt, ez nem tudom mennyi, 1-2 euró körül van Európában.

Maradjunk annyiban, aratnak szépen. Volt LoL-os streamer elmondta az új szoba árára gyűjt (bútor, festés, stb) 1 hét alatt meglett a pénz rá, aztán tömör fa bútorok meg miegymás ment oda.

2016. jan. 27. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:

"Így van, akit sokan néznek, az pénzért kirak hirdetéseket (előzetes szerződés alapján). Ez megint egy jó bevétel."

Ehhez azt fűzném hozzá, hogy nem feltétlen, sőt. A felhasználók túlnyomó többsége használ reklámblokkolót, ami szépen betesz ennek az egésznek, és jelentős reklámozási lehetőség voltaképp kiesik.

2018. jan. 25. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!