Twitch. Tv-n kb mennyi penzt lehet keresni? (Ha nagyon jol megy neked)
Szerintem leginkabb a League-nak meg a Dota-nak van a legnagyobb nezetsege twitch-en. Ha peldanak nezzuk akkor az egyik legnagyobb stream-elonek (Nightblue3) nak egy laza 20,000 folyamatos nezoje van. Azt nem tudom, hogy sub-bol menyie van de ha jol tudom akkor minden sub utan 2.5 dolcsit kapnak. Pluszban meg meg ott vannak a donation-ok. (van egy csavo aki 760+ sub ot kapott egy nap, egy stream alatt az egy laza 2000 dolcsi.) Na meg gondolom a nezok szama utan is kapnak valami penzt (a reklamok miatt), ja meg a szponzoroktol is.
Szerintetek menyit kapnak ezek havonta ugy nagyabol?
Nem kell engem felteni, hogy mibol elek meg meg mibol sem :) Fel tudom talalni magam.
De engem az erdekelne, hogy kb menyit keresnek e jol meno strem-esek, keresnek vajon annyit mint a youtube-osok? (Par millio dolcsit evente)
Attól függ. Nagy streamerek naponta kapnak donate-t (támogatást), Ha figyelsz nézettebb csatornákat, ez akár napi 1-2000 dollár is lehet. De ha rosszul megy a sora szegénynek, 300at akkor is kap(hat).
A másik: aki streamel, sokszor youtubeozik is, ezért ezt a kettőt nem tudod nagyon elválasztani egymástól.
3: Így van, akit sokan néznek, az pénzért kirak hirdetéseket (előzetes szerződés alapján). Ez megint egy jó bevétel. Nézd csak meg a coca cola-t, régen felkérték Ronaldo-t hogy hirdesse a colát, több száz milliót fektettek bele, 1 hét alatt megtérült az ára. Ha most pitiáner pénzeket is adnak érte, akkor is megéri, mert nem csinálsz semmit azon kívül, hogy berakod a reklámot és viszont látásra, a pénz meg házhoz jön.
Sub után is kapsz pénzt, ez nem tudom mennyi, 1-2 euró körül van Európában.
Maradjunk annyiban, aratnak szépen. Volt LoL-os streamer elmondta az új szoba árára gyűjt (bútor, festés, stb) 1 hét alatt meglett a pénz rá, aztán tömör fa bútorok meg miegymás ment oda.
"Így van, akit sokan néznek, az pénzért kirak hirdetéseket (előzetes szerződés alapján). Ez megint egy jó bevétel."
Ehhez azt fűzném hozzá, hogy nem feltétlen, sőt. A felhasználók túlnyomó többsége használ reklámblokkolót, ami szépen betesz ennek az egésznek, és jelentős reklámozási lehetőség voltaképp kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!