Miért nem tudok két dualshock 4-et használni?
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok a béna, de tegnap vettem egy második dulshock 4-et a ps 4--emhez és összepárosítás után sem tudok két controllert használni. Hanem ha az egyiket bekapcsolom az felülírja a másikat és egyszerre csak egy működik kék színnel. Pedig mind a kettőnek kéne, az egyiknek kéken a másiknak pedig pirosan kéne világítani. (azt hiszem)
Valaki esetleg segítene, hogy mit csinálok rosszul?
2016. jan. 26. 08:41
1/2 anonim válasza:
Csak ha benn vagy egy játékba pld fifa ahol lehet ketten is játszani csak akkor tudod használni mind a kettöt. A menübe nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, leginkább úgy akarok és úgy is próbáltam. (csak nem FIFA, hanem Injustice és Mortal Kombat)
De már megoldódott, mindenképp kell egy plusz (állandó vagy vendég) profil a második kontrollernek. Csak azt hittem, hogy mint a PS3-nál, meg lehet oldani egy profilon belül a két kontroller használatát.
2016. jan. 29. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!