PS4 vagy Xbox One?
Sziasztok, azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy megtudjam melyiket érdemes megvenni, mivel beszeretnék szerezni egy konzolt.
A véleményeteket várom hogy miért jobb a egyik a másiktól.
Másrészt valamit szeretnék külön megkérdezni, hogy xboxnál van ez a havidíj amit ha fizetsz akkor tudsz neten játszani, ez psnél is így van?
Vagy ott nem kötelező ez a fizetés ahhoz hogy mondjuk world of tanks-sal játsszak?
Előre is köszönöm.
Üdv.
Duku
Megmondom őszintén hogy Xboxba az zavar a legjobban hogy elemes a kar, és hogy nem aksis...
Másrészt meg fogalmam sincs :D ezért kértem segítséget mivel hogy nehéz választani.
Amikkel játszani szeretnék az a
Fallout 4
Rainbow Seige
World of Tanks
Division
Ezek a játékok mind a 2 konzolra megjelent(megjelennek)
de biztos hogy még bővülni fog a játékaim ezen a téren.
Mind a kettő konzolból az 1 Terrás verziót néztem ki, csak hogy melyik a jobb. Azt nem tudom, az a baj hogy aki pses az a pst mondja, aki xboxos az meg a boxot így nehéz eldönteni.
Ha pusztán ezekkel akarsz játszani, akkor az ár szerint dönts. Viszont sokukhoz szükséges a multiplayer, amiért goldot/PS Plust kell venned. Ezek mellé meg kapsz játékot, havonta kettőt, amik általában Xboxon jobbak fényévekkel (PS4-en mostanában olyan gagyi játékokat adnak, hogy sokan megmondták inkább nem fizetik tovább). Az meg ne számítson bele a döntésedbe, hogy Xboxon a kontroller elemes, mert PS4 kontrollerje se bírja sokkal tovább. Xboxnál veszel ceruzaksikat és elég jól el is van. Ráadásul Xbox One-n most ingyen beszerezheted a Witcher 2-t is, ami elég jó és tartalmasra sikerült, így ezzel is ellennél egy ideig.
Nem lenne az a pár PS exkluzív cím én is Xbox One-t vettem volna.
Egyébként egyre jobban hajlok a xboxhoz mivel xbox 360an már volt csak oda adtam havernak.. azzal teljes mértékbe megvoltam elégedve :)
Halottam olyat hogy a ps4nek az adaptere a gépbe van beépítve míg a boxé külső adapter, és nem melegszik annyira használatközben.
jelenleg ezzel a bundleval szemezgetek:
viszonylag olcsóbb mint a ps4es bundle és akkor 1 játékot ki is pipáltam a listámról.
Egy kérdésem akadt nézegettem:
Hogy az Xbox-hoz 2 fajta kártya létezik az egyik a
xbox live feltöltőkártya
a másik
xbox live gold előfizetés
Melyik mire való?
Sajnálom hogy ennyire hülye vagyok ebben a témában de pc-s voltam eddig kivéve a xbox 360at, ott meg nem vettem ilyen dolgokat.
Az 1TB-os PS4 se melegszik fel annyira, a régi esetleg, de nekem az új egyszer se melegett fel.
Az Xbox live gold előfizetés kell a multihoz. Megveszed, bepötyögöd a kódot és akkor amilyen időtartamut vettél annyi ideig lesz Gold előfizetésed.
Az Xbox Live feltöltőkártya az a virtuális pénztárcadat tölti fel. Ebből aztán vehetsz játékot, DLC-t vagy Gold előfizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!