Mivel Silverekkel kezdődik a sor, és ez nem Silver, nyilván azoktól jobb.
Nem tudom kinek mennyire számít a rank, Global Elittől sem lesz olcsóbb a kenyér.
Valahol a kezdő és profi között van, "gyakorlott". A kép fele persze poén, az első harmadban azok vannak akik még csak ismerkednek a játékkal vagy rosszabbul teljesítenek, a felső harmad a profiké, közöttük többnek nincs élete, kevesebbnek van.
De ahány ember, annyiféle nézet van.
Nos mostanában változtattak a rangokon, de ezt figyelembe véve is, a harmadik oszlop első fele nagyon messze van a profitól. Az élettelenség meg teljesen független rangtól. Esportolókón kivűl ÉN nem ismerek überkocka Suprame/Globálokat.
Az rangrendszer frissítés meg olyan volt, hogy pár ismerősöm egy 5 rangot bukott le..
A mostani rendszernél annyira nem vészes. A rang dobálásról meg annyit, van az úgy nevezett elo (Élő Árpádról elnevezve) pont. Régen 1800 ponttal felmehettél global elitbe, most már master guardian 2-höz kell annyi. Értelem szerűen aki a régi rendszerben hátrébb volt, kevesebb volt a pontja is, ezért 1-1 vereség azonnali szintvesztést okoz(ott), így állítva be az új pontrendszerbe a játékost.
Jelenleg csak a nyert és vesztett köröket nézi, a rangok alapján megjósolja kb milyen végeredménynek kell kijönnie. Én már léptem szintet úgy, hogy 13-16ra kikaptunk, szóval ez sem lehetetlen. Kis accon meg 12-16os nyerésnél visszadobott szintben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!