Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban hogy kell dzsungelezni?

Lol-ban hogy kell dzsungelezni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok új a játékban, viszont amióta tavaly annyi módosításon ment át ez a része a játéknak, azóta nem nagyon játszottam és nem is találtam róla részletesebb leírást.

Sokat változott a dzsungeles item, már az sem mindegy mit smite-olunk, mivel érdemes kezdeni stb, ezekben tudna valaki segíteni? (egy rövid leírás, vagy akár egy linknek is örülnék, ha tudtok ilyet)

2016. jan. 24. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
csak úgy tudsz megtanulni jungelezeni ha junglezel sokat..
2016. jan. 24. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Itt egy ksiebbírásos segítség: [link]

A smite elsősorbna játékstílusodtó lfügg. Ha te creepelni akarsz, akkor azt az itemet veszed, ami ebben segít. Ha az ellensgéet akarod levadászni a jongelben, akkor nyilván azt, ami segít a lassításában, sebzésében. Ezeket csk ael kel lovlasni a tárgyleírásnál.

Ami az esetek nagy részében igaz, hogy a buffok előtt általában az adott oldal 2. legnagyobb szörnyével kezdenek. Buffnál figyelj, sokan rámennek a buffos jungleresre - én is ezt teszem, elise-el, kha-val és lee-vel -. Wardolni muszáj a saját jungleödben, életet ment.

Sutyit elteszed, ha vna időd, főéleg, ha mondjuk várnod kéne boton, és nem állhatsz cksa úgy abokorban - pédlául.

Ez pár dolog, de anynria nem változott ezen kívül a jungle.

Még annyi ,hogy a felső kis egyszeműt akkr oszeded, ha tuti le tudjátok verni, mert az elején elég erős, és ha elkapnak ott, szivacs - toposé az adott buff.

2016. jan. 24. 12:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, megnézem azt a linket is :)
2016. jan. 24. 12:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!