Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell trónra jutni a...

Hogy kell trónra jutni a Mount and Blade Warbandban?

Figyelt kérdés

és ha király akarok lenni, akkor azt úgy is megtehetem, hogy már hűbérese vagyok a Vaegir Királyságnak, és akkor valahogy le kell taszítanom a trónról Yaroglek királyt?

vagy saját királyságot kell alapítanom, és akkor fel kell mondanom a hűbérszolgálatot?

2016. jan. 22. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Vagy elfoglalsz egy várost hűbéresként, majd ha nem neked adja a király, akkor megtartod. Ezután akivel elég jó a kapcsolatod, veled tarthat.

Vagy szimplán elfoglalsz magadnak városokat.

2016. jan. 22. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem tudsz senkit sem letaszítani. Új királyságot tudsz alapítani, ahol hűbéressé teheted a companionokat, vagy más királyságokból átjönnek a nemesek, ha kedvelnek téged, és, ha nagy a katonai hatalmad.
2016. jan. 23. 13:12
 3/7 A kérdező kommentje:
elso valaszolonak: de hogyan tartsam meg a várost/várat ha nem adja nekem a király? :D csak ugy lehet az enyém, ha a király úgy dönt, nekem adja, nem ?
2016. jan. 23. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:

3 opció van

Vagy te kapod mert a király neked adja

Vagy nem kapod meg, mert a király nem neked adja

Vagy megkapod, de a király nem neked adja - és ezzel felbontod esküdet és durca lesz mindenki.

2016. jan. 23. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
oke, koszonom a valaszokat
2016. jan. 23. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:
sikerult, most már csak az lenne a kérdésem, hogy mikor fog a tobbi király elismerni engem?
2016. febr. 1. 21:38
 7/7 BlackX15 válasza:
helo hat ha a tronjog 50+ szinten van akkor lehetsz kiraly asszem.. en lagalabbis ugy tudom.. de ez engem is erdekelne mert elfoglalom az elso varat es kis ido elteltevel minden nep haboruzik velem
2018. nov. 24. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!