Csábításból jeles 23. epizód. Baj ha Castielt választom?
Figyelt kérdés
A 23.epizódban, mikor felajánlja a játék, hogy kinek mondom el a Nathanielnél történteket akkor ugye ott lehet választani Castielt, Lysandert, Armint és Kentint.
Ha Castielt választom, az lesz valamilyen befolyással a Nathaniennel való kapcsolatora?
Mármint, úgy értem, hogy Nat és Castiel nincsenek túl jóban, és ha neki mondom el, lehetséges, hogy Nathaniel jobban megharagszik?
A válaszokat előre is köszi! :)
2016. jan. 21. 23:28
1/3 anonim válasza:
Nem fogja. Én is Castielt választottam, annyi, hogy amikor Nathaniel szeme alatt monokli van, akkor nem röhögi ki (mert ha másnak mondod, akkor igen), ugyanis tudja, hogy ki verhetett be neki. Máskülönben semmi nem fog változni köztük.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ! ment a zöld kéz. :)
Megmentettél :D
2016. jan. 25. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!