Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A skyrim-ban hogy lehet...

Shofia kérdése:

A skyrim-ban hogy lehet belehelyezni egy ajtóba egy kulcsot?

Figyelt kérdés
Sosem jöttem rá, hogy hogyan kell. Pedig sokmindent próbáltam! (Számítógápen játszok, nem xbox-on)

2016. jan. 21. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
nem egészen értem a kérdést:D Ha van nálad kulcs ami nyitja az ajtót akkor automatikusan kinyitja az ajtót amikor megpróbálsz átmenni. Ha fel akarod törni a zárat (és valamiért kulcsot írtál) akkor is automatikusan berakja a zárba a 2 eszközt amit forgatni kell. Szóval nem értem:D
2016. jan. 21. 21:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem eddig 2 ajtót kellett volna kinyitnom, és volt hozzá kulcs is. Viszont ha megnyomtam az e gombot, semmit nem csinált, csak ott állok az ajtó elött. És most elérkeztem a játéknak arra a szintjére, hogy ha ezt az ajtót nem tudom kinyitni, nem tudom folytatni a játékot.
2016. jan. 22. 07:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor Steam -> properties -> verify integrity cache. Ha nem működik, telepítsd újra a játékot.
2016. jan. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!