Battlefield 3 tört multi, lenne pár kérdésem, valaki?
Figyelt kérdés
Le töltöttem a bf3 at mindent meg csináltam mégse megy a a tört multi.
Valaki le írná hogy pontosan hogy kell telepíteni? Mert valami új frissítést vagy szervert kapott?
2016. jan. 21. 19:08
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz de már meg van a bf3 és a bf4 is eredetiben de csak ps3 on, de mivel meg ment az olvasó fej így nem tudom használni :) ezért gondoltam hogy ki próbálnám pc-n de azért még egyszer nem veszem meg. Valaki tud segíteni?
2016. jan. 21. 20:30
3/5 anonim válasza:
Ne haragudj, nem tudok, csak azt mondom, hogy a bf3 már csak 3000 forint, annyit megér!
4/5 A kérdező kommentje:
Még megéri-e meg venni? Sokan játszanak rajta?
2016. jan. 22. 19:28
5/5 anonim válasza:
megéri. én most vettem meg a premium editiont eddig bátyám alap játékával toltam de mivel haveromnak is a premium edition van meg ezért feljebb kapcsoltam én is :) hogy rengetegen játszanak e??? k*baszott sok szerver fullon van, sokszor annyian vagyunk egy mapon hogy köpni nyelni nem tudok mert mindenhol ellenség van :D én inkább a kisebb létszámú banzájokat szeretem, ott jobban tudok érvényesülni és sokkal élvezhetőbb mint egy fullos 64/64es map :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!