Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játékfüggő vagyok, ha onlinepó...

Játékfüggő vagyok, ha onlinepókeren az első 7-10 napban szétnyerem magam, de aztán mindig elveszítem az egész pókertőkém?

Figyelt kérdés
és aztán mindent megteszek, hogy újra szerezzek 100-200 $-t, és újra kezdődik előről.(Persze a nyerő időszakban veszek ki pénzt, de azt meg eliszom.)

2016. jan. 17. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerencsejáték-függő az, aki nem bír vele leállni, nem képes abbahagyni. NEM a vereség miatt leszel függő, egy folyamatosan győztes is lehetne az (csak az nem zavarna senkit). Ha képes vagy lemondani a játékról, akkor nem vagy függő.
2016. jan. 17. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A függő az, aki bukik és utána még több pénzt áldoz rá, hogy vissza nyerje az elbukott nyereményét de azt is bukja és így tovább. Ész nélkül játszik s nem tudatosan.
2016. jan. 19. 15:22
 3/3 anonim válasza:
Nem ez még nem függőség! De mivel, ki a pókert italt szereti rossz ember nem lehet!
2016. jan. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!