Mitől lesz egy steam key random?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni random steam keyt de kezdő vagyok e téren, pl ha valaki vásárol olcsó játék steam kulcsát a neten úgy hogy tudja, hogy mi az, akkor is eladhatja úgy, hogy random steam key? Van különbség a random kulcs és a között a játék kulcs között amit már valaki megvett és tudja, hogy mi az, maximum nem árulja el, csak, úgy hirdeti, hogy random? Köszönöm a választ.2016. jan. 17. 04:17
1/3 anonim válasza:
A Random steam key egy random játékot ad oda. Nem adhatod el randomként.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nem szeretnék eladni venni szeretnék, de még mindig megválaszolatlan a kérdésem, oké random játékot ad oda, de akkor is random lesz a játék ha az eladó vesz egy olcsó játékot odadja a kulcsát és azt mondja, hogy ez random, ő tudja, hogy nem az, de én csak egy cd kulcsot kapok abból pedig nehéz szerintem megállapítani, hogy ez random e vagy nem. Szóval a kérdésem, hogy van e különbség a random kulcs és a között a kulcs között amit már valaki meg vett de nem használ fel?
2016. jan. 17. 14:49
3/3 anonim válasza:
Soha nem szabad random kulcsot venni. Ezek általában nagyon olcsó szar játékok, amiket jó pénzért eladnak random kulcsként, mert amúgy a kutya se venné meg. Youtubeon kerss rá: buying 10 random steam keys. Meg fogsz lepődni, mennyi pénzt veszítenek a videókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!