PilleHarcos kérdése:
Előrendeltem GTA V-öt.500 ezer$ online és story módban. Az operációs rendszert újra telepítettem, de franklinnek nem volt 300$-nál töb pénze. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Első alkalommal amikor végigjátszottam,akkor Franklinnek 500 ezer$ volt a számláján,de most hogy újra raktam a gépet is,és a játékot is,valamiért nincs meg a pénzösszeg,csak amit alapból kapok.2016. jan. 14. 16:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez direkt van igy, hogy ne lehessen ezzel trukkozni. Csak egyszer kapod meg a penzt.
Gondolj bele, online felvasarolsz mindent, majd ujrarakod a gepet, es ismet felvasarolsz mindent, mert ujra megkaptad a penzt? Nem lenne igazsagos.
2/3 anonim válasza:
Én story módban játszom. Franklin kapott 500k-t, Trevor 100k-t, de Michael csak 3 ezret xD
3/3 anonim válasza:
Tőzsdézz. Azzal annyi pénzed lesz, hogy soha sem tudod elkölteni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!