Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tera - Fate of Arun probléma...

Tera - Fate of Arun probléma (ismét). Tudnátok segíteni? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Üdv.

Tisztában vagyok vele, hogy a Tera launchere mennyire instabil és mennyire rossz, azonban most egy kicsit más jellegű gondom van. Van 3 karakterem. Egy ideig nem játszottam a játékkal, (nem is volt fent a gépemen) de aztán újra kedvet kaptam és felraktam. A 3 karakter közül 2 tökéletesen működik, nincs velük semmi probléma, viszont az egyiknél elég bosszantó dolgokat fedeztem fel.

- Lassú a játékmenet, egy kicsit szaggat is (a többi karakternél nem) és sokszor ha nagyon beakad csak szimplán bezárja a játékot.

- A legbosszantóbb probléma pedig az, hogy ha ráviszem a kurzort egy adott tárgyamra, nem írja ki, hogy mi az és mit tud.

Tehát, a kérdés: Találkozott-e valaki hasonló problémával és ha igen, akkor hogyan oldatta meg? (Ha meg tudta.) Esetleg van valami lehetőség egyfajta "karakter frissítésre" ?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jan. 13. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem is hallottam, szerintem csak a helyszín lehet a különbség oka. Egy szerveren vannak a karakterek? mert esetleg az is lehet különbség, de valószínűbb hogy csak a több játékos van a problémás karakter körül.
2016. jan. 14. 07:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy szerveren vannak és nem gondolnám, hogy a helyszín a probléma. Ha olyan helyen vagyok ahol senki nincs akkor is ugyanúgy rossz. A többi karakter pedig tök jól működik még Velikában is (ahol messze a legtöbben vannak).
2016. jan. 14. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor csak a support marad nekik kell írni, hátha mondanak valamit.
2016. jan. 14. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk más gépen a karit és ott tökéletesen ment. Szóval valami mégis a beállításoknál vagy a gépemnél lesz. De egyszerűen nem értem, hogy a többi karakter miért működik ha ez nem.
2016. jan. 17. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Friss: Írtam a supportnak. Leírtam a problémámat és válaszoltak, hogy elteleportálnak Velikába, de van sok egyéb mód arra, hogy megoldjam a karakterem beszorulása problémát. Én nem tudom, hogy honnan szedték, hogy beszorult a karakterem...Egy szóval nagyon hatékony a support. (nem)
2016. febr. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!