Tera - Fate of Arun probléma (ismét). Tudnátok segíteni? (Bővebben lent. )
Üdv.
Tisztában vagyok vele, hogy a Tera launchere mennyire instabil és mennyire rossz, azonban most egy kicsit más jellegű gondom van. Van 3 karakterem. Egy ideig nem játszottam a játékkal, (nem is volt fent a gépemen) de aztán újra kedvet kaptam és felraktam. A 3 karakter közül 2 tökéletesen működik, nincs velük semmi probléma, viszont az egyiknél elég bosszantó dolgokat fedeztem fel.
- Lassú a játékmenet, egy kicsit szaggat is (a többi karakternél nem) és sokszor ha nagyon beakad csak szimplán bezárja a játékot.
- A legbosszantóbb probléma pedig az, hogy ha ráviszem a kurzort egy adott tárgyamra, nem írja ki, hogy mi az és mit tud.
Tehát, a kérdés: Találkozott-e valaki hasonló problémával és ha igen, akkor hogyan oldatta meg? (Ha meg tudta.) Esetleg van valami lehetőség egyfajta "karakter frissítésre" ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!