Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elakarom kezdeni a naruto...

Elakarom kezdeni a naruto shippuden. Fontos hozzá hogy megnézzem a sima narutot?

Figyelt kérdés

2016. jan. 13. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, fontos. A Narutora épül az egész Naruto Shippuuden.
2016. jan. 13. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem :)

Úgyis lenyomják benne a Narutót vagy ötször visszatekintésekben...

Amúgy attól függ.

Én csak a Shippudent láttam (illetve még nincs vége, bár most fillerkednek, mint tavaly szinte végig, de az nekem nem gond, a Naruto fillerei nem rosszak. viszont az epikus végjáték engem iszonyúan untatott, inkább a filler) és teljesen jól elvoltam vele. Persze, pár dolog menet közben derült ki számomra, de ilyen lépten-nyomon van animében, filmben, könyvben, s itt nem volt zavaró.

Legalább kimaradtam a kis Naruto bénáskodásaiból, a Shippudenben már dicsőbb :) A fiatal Sakura pedig így is túl sok volt (később sokkal érettebb, úgy már nem mászom tőle a falra).

2016. jan. 13. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én végignéztem a narutot meg a shippuudenből is pár száz részt. Nem kell feltétlenül megnézned, telefossák naruto visszatekintgetésekkle, meg filler részekkel.
2016. jan. 13. 15:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. jan. 13. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, akkor fogod érteni a történetet igazán, ha megnézed a "simát" is.
2016. jan. 14. 19:22
 6/8 Spilerke ***** válasza:
A sima naruto alap, muszáj megnézni az előzményeket. Én egyébként abbahagytam a sok filler miatt. Kíváncsi lennék, hogyha kihagynám a fillereket lesz értelme a sorozatnak? Egykor kedvenc volt, de ennek is csináltak egy tucatnyi felesleges fillert, ami miatt abbahagytam. Kár érte. :/
2016. jan. 15. 11:10
 7/8 Clay Morrow ***** válasza:
Nézd meg! Szerintem ezerszer jobb a sima naruto, mint a shippuuden. A sima narutot, meg nem fossák annyira szét fillerekell, ha mégis ráakadsz párra azok sem olyan gagyik, mint pl. a Shippudenben a macskavadászatos.. A fillereket meg nyugodtan kihagyhatod, mert kb. semmi köze sincs az eredeti történethez. Én most a 262-263 résznél tartok, és a Pain harc óta átugrom a fillereket. A sima Naruto sorozatba lettem szerelmes és legalább ott még szétkenik Narutot párszor, nem mint a Shippudenben, hogy bárhol feltűnik akkor vége a harcnak. A sima Narutot a 120-as részekig érdemes megnézni, majd az utolsó epizód felét, utána rengeteg sok filler jön, amit nyugodtan átugorhatsz..
2016. jan. 24. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Érdemes. A Shippuuden a fillérekkel elég gáz, még most sem határoztam magam el, hogy folytassam. (valahol a háborúskodásnál akadtam el)

A sima Narutot viszont faltam, bár tény akkor fiatalabb korosztály voltam mint most. :)

2016. jan. 24. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!