Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » War Thunder nevü játékhoz van...

War Thunder nevü játékhoz van most magyarositás ami használható?

Figyelt kérdés

2016. jan. 12. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:

a magyar oldalrol le van szedve, ezek szerint nincs.

mondjuk ez egyszeru lovolde, magyar nyelv nelkul is lehet boldogulni.

2016. jan. 12. 19:52
 2/6 Erika 70 ***** válasza:
nincsen ami kár de örülnék ha lenne hiszen wot-ben van
2016. jan. 12. 20:37
 3/6 anonim válasza:

Úgy érted hogy szinkron?

Igen van :D

Bár még hivatalosan nincs benne a játékban, de mivel a fájlok már a játékban vannak egy trükkel megoldottam hogy használható legyen!

https://www.youtube.com/watch?v=4A9iJWJg5gA&list=PL2I6vDx4Gr..

A letöltő link a videó leírásában megtalálod!

Telepítés: A .rar-ban található fájlokat másold be a War Tuhunder\Sound mappába. (Az eredeti fájlokról érdemes mentést csinálni.) Indítsd el a játékot az aces.exe-vel. A felugró üzenetre nyomj No-t/Nemet.

Ha a szokott módon a launcherből indítod a játékot, akkor a fájlok visszaállnak az eredetire!

Megjegyzés:

Sajnos mivel a szinkron nincs még kiadva, ezért a játékban nagyon halk alapból a hang,ezért érdemes feljebb húzni a rádió/FMW csúszkát magasabbra!

2016. jan. 13. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Leginkább magyar szövegnek örültem volna sokat segitene. Találtam egy linket amin le tudom tölteni de már nem mukodott lehet h nem kompatibilis a jelenlegi verzioval vagy nemtudom régebben megvolt es mukodott is
2016. jan. 15. 11:35
 5/6 Danika2002 válasza:
Az első kommentelő egy barom ha azt hiszi hogy ez csak el lövölde mert taktika az egész
2016. aug. 17. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Barom aki ma reggel feloltoztetett..

Ertelmezd a lenyeget: ez lovoldozos jatek, minimalis szoveget kell megerteni benne, ellenben egy tengernyi infoval mint egy rpg-ben peldaul.

2016. aug. 17. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!