Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoT artyk! Szerintetek melyik...

WoT artyk! Szerintetek melyik a legjobb arty ág? Részletek alul.

Figyelt kérdés
Sziasztok! WoTban elkezdtem fejleszteni az amerikai tankokat mert állítólag AZ m 12es jó lesz. Azonban tier 5 ben annyira nehéz a játék,mert 2-5 méterrel mindig mellé lő. Tezstszerveren viszont sokat játszottam a francia artykkal és nekem nagyon bejön. Hagyjak fel az amerikaiak fejlesztésében(mert 800 forintot költöttem rá) vagy kezdjem el a franciákat?

2016. jan. 11. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kv-2,O-I.Legjobb közelharci artyk
2016. jan. 11. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Német. Grille megvan nagy ágyúval,onnantól pontos,erős,gyors az összes,eszméletlen jó tankok,minden arty ágat végtoltam (nagy artys vagyok :D) és azok közül mindet megtartottam.
2016. jan. 11. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de 1.válasziro az oi és kv 2 nem artyk. A németeket majd elkezdem.amugy ha végigtoltad akkor tényleg jo az m 12?
2016. jan. 11. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
közelharci artyk :D ez mekkora :)) szerintem nem kellene költeni rá egy ft-ot sem, mert elveszik a játék lényege akkor, hogy húzod a tankodat. mit veszítesz ha elkezded azt az ágat? Attól még megtartod az amcsi ágat bármikor visszatérhetsz rá.
2016. jan. 12. 09:04
 5/9 anonim ***** válasza:

"Legjobb közelharci artyk" :DDD

Az M12 elég jó kis arty persze ha már fullos a legénység és a modul.

Én az M40/30-cal nem vagyok kibékülve... az alap löveg viszonylag pontos de keveset sebez pl. X szinten...

a VIII-as löveg pedig qurva pontatlan és az a 48 sec töltés "szárazon"... :O

persze nem lebeszélni akarlak, de kezdhetsz egy új ágat ha unod ezt és ha van hely a garázsban nem is muszáj eladni a már meglévő artyt

2016. jan. 12. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:

A franciákat messze került el. Egyedül a 6-os és a 8-as tüzérségi üteg jó, a többivel a hajad téped ki. Főleg a 9-es kb 500-1000 körüli valós dpm-je mellett.

Az orosz X-es gyorsan lő, jól sebez, rossz az íve.

A német X-es jól sebez, nagy, lomha, nincs kitéríthetősége a csőnek.

A francia picit sebez, sokáig tölt X-es szinten.

A brit lassan lő, de brutális ballisztikai íve van.

Az amerikai mindenben közepes, de akkora splash robbanási sugara van, hogy az őrület.

Mindezek fényében az amerikai, orosz, brit ágat javaslom.

2016. jan. 14. 15:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez érdekes pedig rohadt jokat mentem teszt szerón a 9es franciával.
2016. jan. 14. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Kicsi a splash, kicsi az átütés, kicsi a sebzés, percenként 2 lövésed van. Ha nem találsz pontosan, akkor a lövés oda.

Jó, hogy van tornya, de egyébként lomha, főleg a 8-as után.

2016. jan. 14. 22:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazábol én 2 bol legalabb 1 x er betalaltam vele. A lomhaság?ez egy arty egész mevcsen állok. Ha meg egyedul maradok ugyis nekem van e legkevesebb esélyem.
2016. jan. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!