A minecrafttal tényleg csak gyerekek játszanak?
elég sokat játszok minecrafton. a barátom egyszer mondta,hogy ezen 8-10 éves fiúk szoktak játszani. azt hittem csak cukkol. de a villamoson utána hallottam beszélni pár gyereket a minecraft chetekről. azóta is hallottam ,hogy gyerekek játszák.
20 éves nő létemre gáz, ha tetszik és szeretek vele játszani??
komoly építményeket szoktam csinálni, általában bánya fölé. és saját lejárót meg chile-rendszert szoktam kiépíteni. szóval nem csak ütögetek benne, hanem tervezek stb:D gáz?
Tény, hogy inkább gyerekek között népszerű a játék, de azért idősebbek is játszanak vele. Gáznak nem gáz.
megértem, ha gyerekem lesz, én is jobban örülnék, ha ilyennel játszana, mintha valami gyilkolós lövöldözős játékkal játszana.
:D
bár ebben is van zombi ölés pl de azt is ki lehet kapcsolni.. állatokat se muszáj megölni.
Na, azért tegyük tisztába a dolgokat
Egyáltalán nem sok gyerek játszik a Minecrafttal, nagyon elenyészően az idősebb korosztályhoz képest. A gyerekek a MesterMC-vel játszanak, ami baromira nem ugyanaz. Miben különböznek? A Minecraftot megveszed egyszer és utána bármit csinálhatsz. A MesterMC-t letöltöd majd perkálnod kell a rangokért, hogy ugyanazokat megcsinálhasd multiplayerben, ami alapvető dolog az eredeti Minecraft multiplayerében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!