Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 4, a telepeseimnek...

Fallout 4, a telepeseimnek elég 1 lőszer az önvédelemhez?

Figyelt kérdés

Ha felszerelem őket mesterlövészpuskával, és kapnak 1 hozzá való töltényt, akkor nem fog elfogyni nekik. Támadás esetén megtudnak halni? Mekkora a hatótávolságuk (milyen messziről tudják lelőni az ellenséget. Az építhető védelmi fegyvereknek mekkora hatótávolságuk van.

Egyébként a védelmem már készen van. A vörös rakéta tetejére raktam 4 "folyosót" egymásra, a tetején körülötte 4 sor hosszan és 4 sor szélesen lepadlóztam, és azokra raktam az őrposztot. Eleinte az terveztem hogy alul lesznek az őrposztokban a telepeseim, fölötte pedig az építhető gépágyúk. Na de már így is olyan magasan vannak, hogy ellátni fél kilométerre. Remélem eltudnak lőni jó messzire ha jön az ellenség, és remélem hogy egy golyóval is beérik. Ha a 14 telepesem tüzet nyit fentről akkor jöhetnek bármennyien. Egyébként be van kerítve a településem, azon ugye nem tudnak bejutni?

2016. jan. 11. 02:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én úgy vettem észre hogy nincs nagy hangsúly a menedékek közigazgatásában. Ha gebasz van valamelyik búvóhelynél akkor jelzi a mapon. Aztán lehet hogy az elején vagyok és még nem támadtak be komolyabban.
2016. jan. 11. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!