Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Noragami-ból milyen játék lenne?

Noragami-ból milyen játék lenne?

Figyelt kérdés

Ha nem lenne jó a kategória akkor bocsi.

Láttam a Noragami-t (anime) már várom a 3. évadot (ha lesz). Gondolkodtam milyen jó kis játék lehetne belőle akár mmo-ban akár single player-ben. Szerintetek nem lehetne jó játék? Hátha egy japán játék stúdió elkészíti.

2016. jan. 10. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Gagyi lenne. Minden második shounen klisé anime ilyen. Shingeki játék is egy katasztrófa lett pedig akkor hypet kapott hogy még guminő is volt Shingekisben. Amúgymeg MMORPG-t elég kevés normálisat csinálnak az Ázsiaiak. A legtöbb grafikai orgia, az adott korszakban, de a játékmenet, van az EndGame egy viccé teszi az egészet.
2016. jan. 10. 17:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem egész jó lenne ha csinálnának egy elő világot. Mint a watch dog-ban mindenkinek meg lenne a maga élete. A relikviákból nem lenne 2 egyforma és arra menne a játék minnél többen ismerjenek. Na meg stb. Szerintem lenne benne potenciál ha nem a mangát/animét követnék, hanem csak a világát vennék át.
2016. jan. 10. 17:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és ment a zöld kéz. Akinek van még véleménye nyugodtan írja.
2016. jan. 10. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez tök szép meg jó. Csak a játékvilág nem így működik. Meg egyébként, miért pont a Noragami világát vennék át? Van 20millió shounen, vannak jobbak is. Egy MMORPGnek olyat kell átvenni amiben van lehetőség továbbjátszásra. Erre bármilyen fantasy megtesze, van abból is kismillió, és jönnek is olyan "eszes" játékok mint a Scarlet Blade nevű borzalom.

PÉldául a Berserk Dark Fantasy világából való átirat játékba ütős lenne. Csak hogy már készült egy hasonló játék hozzá, úgy hívják hogy Dark Souls. De az anime játékadaptációból nem szoktak jók kisülni, a Hokuto No Ken játék is gagyi lett. A One Piece-Naruto-Bleach játékokat sorra adják el pofátlanul teljes játékként évente 0változtatással.

2016. jan. 10. 18:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy felhasználják a nevesebb animéket és egy szart adnak el. Egy kicsit ismeretlenből már viszont kell egy minőség is jogy meg vegyék.
2016. jan. 10. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze... szerinted. Animék ugyan úgy működnek mint a játékok, amíg meg van az illúzió hogy jó és sikeres addig el lehet adni tonnaszámra. És általában ezek azok amik nem érnek egy kalap szart se. Lásd játékok tekintetében a COD 50millás eladását arra a nevetséges játékra. :D Vicc az egész, eyecandy fos minden, közben nulla amit alkot.

Nem igazán tudnám elképzelni hogy bármi jó kisülne a Noragamiból, maximum egy Spin-off storyként eladott Visual Novel, de semmi több. Amúgy sincs sok esély erre, de nem is nagyon látom az értelmét.

2016. jan. 10. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!