Mi lehet a baj? A wowwal lene a gondom
Figyelt kérdés
Az lenne a bajom hogy letöltöttem a wow-t a lichkinget majdnem 13 giga volt de nem enged be hol kell regisztrál lehet hogy nem jo helyen regisztráltam?
kell leszedni külön szervert?
2010. márc. 26. 13:50
1/2 anonim válasza:
hát elösször kell keresned egy jó tört szervert (én személy szerint a taurin nyomom) ott van ilyen szerver kód vagy mi a wow mappában van olyan hogy wtf és azon bellül config, és akkor a törtszerver kódját beírod, oda ahol za a com-os hu-s dolog van. és felkell patchelned odáig a játékot ahol éppen az adott szerver tart. a taurin letudod pl tölteni a patcheket, elég hosszú egy dolog mire végzel de megéri.
2/2 anonim válasza:
Kicsit részletesebben leírom...A játék eredeti szerveréhez fizetned kell érte.De vannak tört szerverek.(Tauri,BPWOW...stb) [link] .Ha felmész az oldalra mindig van egy realmlist-Ez nagyon sok esetben egy szám de betükből is állhat.H feltudj menni a szerverre azonos patch kell ez a realmlist és egy account amit a szerver honlapján tudsz elkészíteni.A realmlistot a WoW főkönyvtárán belül a Data/Engb vagy Enus ban a realmlist.wtf fájlba kell beilleszteni.(társítani kell notepadhoz)csak ügyelni kell h a "set realmlist" és a realm között 1 szóköz legyen.Utána ellenőrzöd a verziószámot.A patchet a Launcherrel vagy pedig különféle oldalakról le tudod tölteni.Utána belépsz a wow-ba.Beírod az accot és a jelszót.Enter->karakterkészítés->enter world és meget a game.rem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!