Guild Wars 2-ben Sylvari Rangert kezdtem. Arról szeretnék érdeklődni, hogy milyen erős ez a játékban. Illetve az elejéna pontokat mire rakjam főként, milyen irányba kell elmenni, hogy jó ranger legyek? (free verzió a játék)
Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 19:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem az engineerrel holtversenyben a leggyengébb osztály a játékban. Bár sok tapasztalatom nincs velük, de mindegyiket elvittem 80. szintig, és messze velük szívtam a legtöbbet.
2/5 A kérdező kommentje:
És csak szívás vele fejlődni vagy szar dungeonokben és pvp-ben is?
2016. jan. 8. 19:38
3/5 anonim válasza:
megjeleneskor toltam csak, de akkor eleg jo kaszt volt, minden szempontbol.
4/5 anonim válasza:
#3: Azóta iszonyatosan legyengítették.
5/5 anonim válasza:
#2: Pont hogy PvE-ben jó, a többiben kevésbé. Dungeonokban a többiek utálni szokták a hátralökő lövése miatt, ami szólóban kifejezetten előny, de ha a csapattársak épp egy területre ható hatást készítenek elő, és te kilököd az ellenfelet a hatóterületről, akkor joggal anyázhatnak.
A Ranger legegyedibb tulajdonságát (petek, azaz állatok beidomítása és harcban való használata) az idők során annyira legyengítették (pedig eredetileg sem volt túl acélos), hogy ma már semmi értelme állatokat befogni. A kaszt-specializációja (Druida) pedig totálisan értelmetlen. Senki sem azért választotta a Rangert, hogy a végén egy varázsbotos gyógyító legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!