B1nc1 kérdése:
Cs:Go-ban erdemes elofizetni ESEA vagy FACE IT-re ha nem vagy Global Elit?
Figyelt kérdés
Engem igazabol azert erdekel mivel az o szervereik 128 tick-esek ami sokkal jobb a MM szervereknel ami csak 64. De ha jol tudom ezeken a klienseken nagy reszben csak profik illetve jobb jatekosok jatszanak szoval nagy valoszinuseggel en a DMG rangommal ugy meg leszek ott ... hogy az nem igaz.2016. jan. 7. 13:52
1/5 anonim válasza:
FACE IT-re nem érdemes szerintem előfizetni. Általában ugyan az mint az MM. Sok orosz, lengyel troll. Örülsz ha elindul egy meccs, mert vagy nem fogadják el az elején vagy a 2 szoba főnök közül az egyik nem pickel vagy az esetek 90%-ban 1-2 ember nem csatlakozik fel a szerverre.
Az ESEA-ról nem tudok mit mondani, mert még nem próbáltam.
2/5 anonim válasza:
BTW én is DMG vagyok és nem csak profik játszanak.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom itt (Ausztràliàban) meg nehezebb lenne mecset talàlni Face it-èn mivel it jòval kevesebb csgo jàtèkos van.
2016. jan. 9. 04:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!