Milyen darts táblát érdemes venni?
Nem gondolkodok elektromosban, olyat nem akarok.
Ez már gondolom jobb táblának számít, vélemény róla?
Valamint ha tudtok más milyent akkor kérlek azt is linkeljétek be, a lényeg, hogy kb. 10000 Ft-alatt legyen. Csak Hobbi szinten kellene, viszont azért bírja a heti szinten 2-3 napos terhelést.
Illetve nem tudom mennyire hangos lakásban, esetleg zavarhatná a szomszédokat??
1. kommentelő:
Ember, a legelején leírta, hogy nem akar elektromosat, mi ezen olyan bonyolult, de komolyan?
Az is le van írva, hoogy heti 2-3 nap, nem napi szinten. Ennyire nem megy az olvasás? -.-'
A kérdésre: Én is mostanában nézelődök tábla után, szintén steelben gondolkodok. Amit kinéztem magamnak az ugyaninnen a Winmau pro sfb 8500-ért, igaz ehhez nem járnak nyilak, de azt külön akarok úgyis.
Elvileg a steel darts-nak nem kéne hangosnak lennie, ellenben a elektromossal ami hihetetlenül hangos. Nekem is van egy régebbről, szóval tudom milyen.
A viking tábla amit kiraktál szerintem nem rossz kezdeni, nyilak is vannak, plusz azt később úgyis tudsz venni, ha valamiért újakat akarsz hozzá. Másik: ha már nyereményjátékra fel merte tenni a SportTV, akkor nem hiszem, hogy egy olcsó vacak lenne (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!