Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » TF2 ben valaki el tudná nekem...

TF2 ben valaki el tudná nekem mondani hogyan lehet cseréből profitot szerezni? Azaz hogy lehet nagy profitot keresni. Kösz

Figyelt kérdés

2016. jan. 3. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
A cserék alapja, hogy olyan tárggyal kereskedsz, aminek vagy lefele megy az ára és amit veszel felfele megy az ára, vagy pár centtel többet ér az, amire cserélnéd (amit te kapsz többet ér). De ez mindenhol így van.
2016. jan. 3. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez eddig oké, de egyszerűen sehol se lehet már kereskedni , mert a trade szerverek is tele vannak olyan f2pkkel akik azt se tudják mi az h tf2.
2016. jan. 3. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ajánlanám a kereskedésre az olyan weboldalakat mint például a, [link] vagy, a [link] személy szerint az utóbbit ajánlanám, az előbbit inkább az árak ellenőrzésére használom de természetesen ez csak az én véleményem. Maga az előnyös kereskedés értelemszerűen annyiról szól hogy olcsón veszel meg tárgyakat és, drágábban adod el őket.
2016. jan. 5. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok és, rosszul adtam meg az utóbi linket.Itt a helyes link: [link]
2016. jan. 5. 19:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de sehol se lehet eladni, 2 hónapja 8 ref helyett 4-ért vettem , most 6.55, de egyszerűen nem lehet eladni.Minden próbáltam már, e semmi.1 fegyó 1 scrap.3fegyó 2 scrap, cserékkel, de oda jutottam h csak megvettem 2-4-5 hónapja és nem tudom eladni .
2016. jan. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!