Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik legendary-t gyártsam...

Melyik legendary-t gyártsam le? (Hearthstone)

Figyelt kérdés

meglett az 1600 dustom végre eljött az idő hogy nekem is meglegyen DR boom ?

a mostani paklikba kötelező db ..és mivel nincs meg rá gondoltam ...

de ott van még ragnaros..ysera..stb

annak idején kinyitottam jaraxxus-t,,ha malganist craftolnám se lenne rossz ötlet ..sőt szeretek warlockal játszani...

a class specifikus legendarykból egyedül jaraxxus van meg..se tirion se senki más...

a semlegesek közül skycapn kragg... troggzor the earthinator... és gruul van meg

ti mit tennétek a helyemben ?

F/20

2016. jan. 2. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elcsépelt, de nem konkrét kártyákat, hanem paklikat szoktak craftolni. Ha mindenáron Legendaryt akarsz craftolni, akkor én azt, amelyiket a legtöbbször használhatnád.

Dr. Boom-ot tényleg sok pakliban használhatnád, mert univerzális.

Ragnaros-jelenleg nem fut király módon

Ysera-több deckben játszható, de inkább szimpátia alapján

Ha sokat játszol vagy játszanál Demonlockkal, akkor esetleg Mal'ganist lecraftolhatod. De általában praktikusabb a neutral lapokat először.

2016. jan. 3. 12:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Decket nem érdemes craftolni. Régebben (fél éve) mikor még kezdő voltam de már értettem a metához, és tudtam h mik az épp legjobb paklik és hony hány "dustosak", de még is inkább saját deckekkel játszottam amikhez azokat craftoltam le, amik tetszettek, és így kb olyanok voltak hogy igaz, gagyi metán kívüli paklik de már legább volt bennük Dr.Boom, Ysera, sylvanas, justicar stb. A szar legendarykat amiket bontottam meg szédszettem mert úgy se használnám. Igazábol akkor sikeresebben játszottam volna, ha inkább egy teljes és olcsó paklit craftolok le akkor a legendaryk helyett, de most hogy már azér a legtöbb fontos lap megvan többre megyek vele, mert pl. ha le szeretnék másolni egy aktuális metadecket mondjuk a secret paladint vagy legendekkel telerakott control warriort akkor csak egyszerűen összerakom craftolni meg max pár epicet kell hozzá.

De a kérdésedre válaszolva szerintem boomot craftold le, mert az a "Face" paklikon kívül minden pakliba elfér. :D

2016. jan. 5. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!