Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » F. E. A. R. Miért tűntek el a...

Hapont kérdése:

F. E. A. R. Miért tűntek el a feliratok?

Figyelt kérdés

Futott a játék rendesen, és most is fut, de egyszer amikor indítottam a játékot, eltűnt minden felirat a játékból.

A menü, a beállítások stb.

Még a játék közben is.

Nincs semmi betű, vagy szám.

Nem látom mennyi lőszerem van, mi a küldetés, stb.

Valaki tud rá megoldást?

Már újraraktam, de már az elejétől fennáll a probléma.

2016. jan. 1. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Az egyetlen info amit ezzel kapcsolatban találtam az hogy nem 4:3 felbontású képen (értsd widescreen) ha beállítottad a large fonts-okat akkor eltűnik a felirat a játékból. Ha nem ez a baj, akkor az alábbi valószínűleg tárgytalan. :)

Tehát vagy írd át a játék settings.cfg fájljában a felbontást (ScreenWidth és ScreenHeight) valami normálisra (pl. 640 és 480)és kapcsold vissza a small fonts-ot aztán állítsd át megint a felbontást, vagy

az itt ( [link] a "small subtitles" rész) leírtak alapján töltsd le a FEARL_1920.Arch00.zip-et, tömörítsd ki a játék könyvtárában és a Default.archcfg fájl végére új sorba írd be hogy FEARL_1920.Arch00 és akkor - elvileg - widescreen felbontásnál is normálisan olvasható szövegeket kapsz.

2016. jan. 1. 17:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáltam, nem ez a gond.
2016. jan. 2. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!