Szerintetek melyek a legjobb Multiplayer-es játékok? PLS. Most ne a LOL-t meg a Minecraft-ot írjátok! Kicsit komolyabbakat, de bármilyen kategóriában jöhetnek játékok!
Unturned (ez ingyenes),Robocraft (szintén ingyenes), Arma 2 DayZ, Battlefieldek (nekem a Bad Company 2 van meg eredetibe, a vietnamos kieg nincs meg mégis tudok vele vietnamos szeróra menni :P), CoDok (a 2vel meg a 4gyel toltam csak de azok jók voltak, főleg a 4 de a Battlefield jobban bejön ja és ezek törtek voltak), Terraria, garrys mod (a props and hunters vagy mi a legjobb :D), Team Fortress 2, Just Cause 2 (igen, van multi;), Company of Heroes, Blockstorm, CsGo sem rossz de nekem nem jött be.. inkább BF párti vagyok. Szeretek tankkal embereken átgázolni, hát na ilyen vagyok, nem lehetünk egyformák :D
Wow, ugye abból van tört, nem próbáltam de ismerőseim akik tolják, azoknak bejön. Én a TESOval meg a TORral szimpatizálok, lehet beruházok valamelyikre. A world of tanks is jó én csak azért hagytam abba mert szaggatott, a mostanin már menne normálisan. Sok játékban lehet igazi pénzzel cuccokat venni. de többségükben ha türelmes és kitartó az ember akkor nem jelent gondot az ilyesmi. WoTban egyszerűen jobbnak kell lenned, tapasztaltabbnak és máris kiküszöbölted a tátongó űrt. Ehhez viszont sok csata kell :) remek játék, csak olyan fikázza aki amúgy sem tud játszani vele. Ennyi erővel a pay day 2t is lehet fikázni mert ahhoz tényleg rengeteg DLC van. De az is remek gamma. Engem csak a simses kiegek zavarnak, más gammáké nem xD
A mass effect 3nak is van multija, nem próbáltam még.
ja a team fortressben is lehet vásárolni mindenféle cuccot. Pl vannak olyan események vagy mik amikre jegyet kell venni. egyszer próbáltam de igazából a sima alap cuccok is jók semmi hátrányod nincs, minden játékban a tapasztalatod a mérvadó. Az dönt hogy nyersz vagy vesztesz. Nem a pénzért megvehető dolgok. Általában azok vesznek "előnyt" a játékokban akik türelmetlenek, noobok és azt hiszik ezzel jobbak lesznek. Persze a kis 10en éveseket lehet felidegelik.. de aki olyan yolo gamer mint én, az tudja hogy a pénzes köcsögök a legkönnyebb prédák :P szerezz 2-3 havert, úgy az igazi, összedolgozva verhetetlenek lesztek MINDEN játékban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!